Monday, December 6, 2010

Segmen mari masuk Senarai BlogLarian


Jeng jeng jeng...banyaknye tag masa cuti ni. Blog ini telah ditag oleh 2 blogger, Fiqasaila(Wifie) dan One Siti  untuk menyertai senarai BLOGLARIAN.... ay..selama ni kite just dengar blogwalking tapi kali ni blogrunning lak? Unik sebab bley blogwalking 5 in 1! K la, ni tugasannya

1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/ - SETEL


2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan) SETEL

suka baca informasi terbaru disamping dapat mengenali blogger2 lain walaupun saya hanyalah seorang stalker blog tegar. Selain tu saya dapat meng'improve' kualiti post  kerana dapat tahu trend pembaca@blogger mahukan.
(ni dh lebih ni..hehe)

3)  Follow  Bloglarian - SETEL

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan - SETEL
nak tag spe eak..nak tag org yang selalu mai dan komen blog ni la...huhu
-Ninie
-Encik Liquid
-Kak Namie
-Kaka Tasha
-Kalam Hati


5)  sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment- SETEL

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini... SETEL

8 comments:

Liquid said... Reply to comment

hee maceh ea tag. insyaAllah nak wat entry baru nnt incek liquid masukkan =)

Kalamhati said... Reply to comment

maceh tag akak..hehe..insyaAllah akak join!
mcm best gak ni..=)

Cma Shiema said... Reply to comment

meow...
eceh...bunyik kucen saje..
he3...cma pom dah join bloglarian ni..sgt bagus..

btw..salam maal hijrah...

Fiqah Alias said... Reply to comment

yey!! huby pon nk join i berbLogrunning..heee~ suker3...(^_^)

mumumeow said... Reply to comment

@Liquid join jgn x join..huhu

@Kalamhati huhu..bley la best..traffic ke blog ni dh meninggkt sedikit sebanyak..

@Cma Shiema slm maal hijrah gk... huhu

@Fiqah Alias ..ngeeee ..sebab u tag i la ni..huhu..sayang wifie... ♥♥♥

Eyra. said... Reply to comment

mari kita berlari² di dalam belog. yosh!

mumumeow said... Reply to comment

@Eyra. jommmm

Atika Natasha said... Reply to comment

trimakasih syg tag ika..ika mikir ayat dah p0kai takta nak jwb s0alan bnda ni..hehe

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger