Saturday, October 16, 2010

Homesick


Pagi tadi aku xde kerja, so aku try la satu application kat Facebook
Application ni count balik perkataan yang aku selalu guna dalam status aku,
Ini dah kali ketiga aku try application ni.
dan resultnya adalah seperti gambar print screen di atas ye...


p/s: homesick sangat ke aku ni sampai perkataan 'Balik' adalah Most Used Words dlm status aku?

2 comments:

azni_1405 said... Reply to comment

awak sangat kasihan...

mu, lau wat program kat sk nak join x??

mumumeow said... Reply to comment

tula...pike nk balik jer keje..

prog pe ye kt sekolah?
tatau la...sbb mumu kn dh x duk kt Johor...
insyaAllah klu ade klapangan n ksempatan ..mumu join...

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger