Saturday, October 30, 2010

Pengumuman




Salam kepada semua pembaca,

Dek kerana leka mengupdate blog ini, aku terabaikan waktu studi untuk final exam yang akan bermula pada 1 November 2010. Sedar tak sedar aku lagi 2 hari jer nak exam. Studi pun macam tak studi, pantang jumpe laptop mesti nak jenguk Facebook and blog ni. Yela, dah berbulan tak update, bila ada mood nak update tula musim exam semakin hampir. Leka sungguh. Hampir setiap Sem begini. Konon nak studi time study week tapi tak studi pun. 

Selepas post ini, blog ini tidak akan diupdate dalam jangka masa yang lama (Lama tu tak tau la lama mana). Maybe lepas exam baru akan diupdate blog ini. Terima Kasih kepada semua sahabat, follower, commenter, pengunjung lain yang sudi jenguk2 blog yang tak seberapa ni. Terus terang cakap, korang semua memang best dan sporting. Tanpa korang, blog ini maybe tak tahan lama dah. Teruskan komen kat post and shoutbox. Akan dibalas kemudian hari.

Ok lah, dalam kesempatan ini , nak minta maaf banyak2 jika ada yang terguris hati, terasa hati and apa2 hati lah. Doakan kejayaan time exam. =)

6 comments:

izuan said... Reply to comment

huhu, mari study =I

♥ kyu said... Reply to comment

adoi same laa...
exam 1 nov nie...
final exam..ades..
asal jmp laptop je..menaip..
asal jumpa tilam je..tdo

bila mau start da..kaka

musafir said... Reply to comment

salam..mumu..all the best 4 your exam... =)
aku rindu post dri blog mumu yg cumil ni...

azni_1405 said... Reply to comment

huhu...wat btol2 ek..
studi leklok..jgn membute jee~

Fiqah Alias said... Reply to comment

mumu...kte pn dh stat x update blog dh...x jd keje plak ble update blog nie...asyik ngadap lptop jer..studi x pn...huhu..papepn,gudluck my dear...do ur best..kte sme2 usaha yg trbaik n sme2 brjaye..!! insyaallah..bitaufik wannajah my dear...

faizs said... Reply to comment

same ler.. study2.. =b
all da besh ya.. =)

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger