Tuesday, October 26, 2010

Terima Kasih , Ika


Surat Terbuka Kepada Ika - sila lawat atikanatasha

Dah 10 bulan berlalu baru mumu nak ucap terima kasih sebab sudi post kt blog Ika pasal kucing tu (meowwWw) . Tenkiu sangat2..sorry Mumu x komen time tu sebab masa tu kte xde mood nk jenguk blog dan komen blog2 kawan2. Sorry sangat2. Mumu tak tau nak balas ape. Teharu sangat2 Ika post blog khas untuk Mumu time tu. Cumil n sweet sgt2 gambar kucing2 tu. Disebabkan ika bagi kte gambar kucing, Mumu nak bagi gambar kucing gak la kat Ika.
Gambar special edit untuk Ika sayang....


12 comments:

Atika Natasha said... Reply to comment

waaaaaaaaaaaa...........tenkiu mumu syg...cyg mumu!hehehehehehe...

mumumeow said... Reply to comment

wc dear....tenkiu sgt2 jugak ..ika post khas utk tke time tu...skang ni mumu wt post khas utk ika lak....huhu

sayang ika....

L said... Reply to comment

hahahha.... mumu memg d best!!!!

mumumeow said... Reply to comment

d best mende lak ni?? nak aku wat post utk ko ke?
ley promote blog ko skali...kih3

ibn ismail said... Reply to comment

terharu ku mendengarnye...sob2

mumumeow said... Reply to comment

weekk...yela tu.. :P

بنت راحانا said... Reply to comment

sayang ika ja ka??
mne aci..........

mumumeow said... Reply to comment

alala..jgn mrajuk..mumu syg korang sume...
post ni utk balas balik post yg ika wt utk mumu tahun lepas...
nnti mumu post entri khas ukt maziah k..huhu

بنت راحانا said... Reply to comment

hehe..gurau ja..

ibn ismail said... Reply to comment

mumu bleh bt collection kot,,,

L said... Reply to comment

haaa, boley jerrr wat laaa pleeeeesh,,, huhuhu

Atika Natasha said... Reply to comment

haha..ngader2..

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger