Monday, May 18, 2009

Lesen Mandu....


cam x btol rasenye...
kalau diikutkan sepatutnye test jpj start kol 8 pagi...
tapi tadi....
kol 10.45 gitu bru aku start...ramai sgt yg nak test jpj
dah la tersalah masuk lorong belah kanan....
ikut jalan B...tapi pegawai jpj tu tgk aku gelabah semacam die tros suruh balik
aku tros cuak la..
sbb umi penah cakap klu jpj suruh tros balik jer maknenye gagal....
tapi die bagi aku lulus lak...die tanye apsal gelabah sgt...
hahahahahah
cam lawak.....makne nye on the road tu aku just test dlm 10 minit
sekerat jalan jer yg aku pegi...
agaknye sbb ramai org kot...
x pun die takut makin aku mandu makin berpotensi utk fail..hahahahah...

pastu bukit lak...
alhamdulillah...ok ajer...
tapi parking tu..
disebabkan aku dah terbiasa pegi ke petak kedua klu ade org tgh guna petak depan..
kira aku terlajak kejap la..sekali...aiseh..x tau lak diorang x guna petak belakang tu
waaaa
pakcik cina tu suh aku undur jer...
nasib baik...n aku just wt cm biasa..
u turn pun aku ley wt gak.....

2 comments:

Namaku WanNoor said... Reply to comment

wahhh, kak wan dah lulus ke? tahniah2...

Iman said... Reply to comment

D: Mosute ada blogger rupanyer lolz

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger