Saturday, November 27, 2010

Tag Dari Wifie Sayang


Rasanya baru jer post pasal tag dari Kaka Tasha, tau2 jer kene tag dari Wifie kesayanganku...thanks sayang...meooooww =3
Blog Tinta Pawana Bingkisan Kejora ni banyak post2 pasal tips2 ,petua2, personaliti diri dll..So kalau rajin jenguk2 la blog ni eak...huhu..sempat promot.


Tugasan tag ini:
"once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you. at the end, choose 5 people to be tagged. you have to tagged the person who tagged you. if i tag you,its because i want to know more about you." 

Mak aih 25? Banyak tu? Jenuh nak taip banyak-banyak ni. Ok2 Tenangkan diri
Ready, Get Set, n go!
  1. Suka Kucing...sesuai ngan tema blog ni ...meooowww =3
  2. Berketurunan Kelantan tapi x reti kecek Kelate sebab tinggal kat luar Kelantan
  3. Mempunyai masalah resdung yang serius sejak bulan Jun 2010
  4. Alergi Udang tapi suka makan udang..la ni x makan dah udang..pantang beb..
  5. Ay??? baru 5 ke?
  6. Suka window shopping ngan Wifie kesayangan, ayat keramat kitorang lepas usha2 barang kat kedai - 'JOM'...haha..belinya tidak....
  7. Suka minum air fresh orange
  8. Benci buku tebal sebab secara psikologinya lambat nak abiskan
  9. Suka makan...=P
  10. Obses (bukan obes) kat barang2 make-up (beli x pun)
  11. Baru 11???!!!
  12. Suka masak tapi buat masa ni fobia kat dapur gas.....
  13. Kurang suke warne PINK
  14. Benci misscall banyak kali dari number yang x dikenali...once aku dah tau spe orang tu, aku akan Benci orang tu sebenci2nya!
  15. Suka tengok video lawak2....\
  16. Suke dengar lagu omputih....x minat lagu melayu k....
  17. X suka makan cheese, kacang, durian...
  18. Bila nak abis ni?
  19. Jangan ganggu aku time nak tido! (dalam pukul 10 malam)
  20. Masa zaman sekolah dulu pernah minat cikgu sendirik(lelaki)...haha..sebab tu markah selalu tinggi dalam subjek dia kot..bagus la..sebagai motivasi kan? :P
  21. Suka bila ade orang take care pasal kite...huhu..meoooww =3
  22. Hanya berblogging bila ada mood...
  23. Jenuh aku fikir n taip untuk tag ni weh....
  24. Suka bila ada orang  follow n komen blog ni..huhu
  25. Yang penting...saya sayang semua orang.....meoooww =3
 Tag 5 blogger tu nanti2 dulu eak...x dan nak pike ...tengah excited sebab petang ni insyaAllah kitorang sekeluarga pi pameran MAHA kat UPM, Serdang.

3 comments:

azni_1405 said... Reply to comment

walawei,,da pandai maen sayang2 ea skunk..

eheh,,i like no 20 itu..

Fiqah Alias said... Reply to comment

hehhe...thanx sbb wat soklan tag nieh...(^_^)

mumumeow said... Reply to comment

azni>> shhhh...senyap2 jer...haha..kenangan mse sekolah dulu..huhu

wifie>> welcome my dear...muaaahhh

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger