Monday, November 15, 2010

Cerita Hari Ini


Tak tahu nak tulis apa hari ini. Alhamdulillah last paper dah lepas. Harap2 semua ok. Xmo sejerah berulang kembali. Esok nak balik rumah!! huuh .Doakan perjalanan esok selamat ye. Takut gak ngan macam2 kes accident bas baru2 ni.

Ape lagi, balas dendam la. lama sangat tak meowalking dan komen post kat blog rakan blogger lain. Rindu sangat2.

Agak terkejut bila dapat tahu yang seorang senior sekolah dulu telah kembali ke rahmatullah sekitar waktu lepas zohor tadi. Alfatihah kepada allahyarham Mohamad Zulhilmi Ibrahim atau dikenali dengan nama samaran MZ, Semoga ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman dan beramal soleh ..amin. Dan salam takziah kepada kak Aqilah Ibrahim dan famili.

Harimau mati meninggalkan belang, manusia mati meninggalkan nama.

Allayarham merupakan wakil negeri Johor dalam tilawah peringkat kebangsaan baru2 ni. Masa sekolah dulu pun pernah gak mewakili sekolah dan negeri dalam MTQ. Kalau x salah arwah juga merupakan ketua disiplin/pengawas SMKAJB pada tahun 2005. Terus terang, sebenarnya x berapa kenal arwah senior tersebut. Minta maaf kalau tersalah maklumat-tolong perbetulkan ye.

Tiba-tiba teringat ada satu post dikomen oleh insan yang bernama MZ (xde link) masa awal2 menulis blog ni .

MZ said...
tahniah! =)
mcm mana dgn result keseluruhan candidate 08 SMKAJB?
-MZ


Maybe arwah yang komen masa tu. Cuma x terbalas masa tu. Mungkin telepas pandang. Siapa lagi MZ selain arwah masa sekolah dulu. Semoga arwah ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman dan beramal soleh,,amin..

4 comments:

DearCats said... Reply to comment

innallilahiwainna ilaihirajiun.. semua dari Allah dan kepada Allah kita akan kembali..

fitri said... Reply to comment

moga rohnya ditempatkan bersama orang yang beriman...

✿ Cik Ain ✿ said... Reply to comment

innalillahiwainnailaihirajiun... nak tanye sket boleh, MZ ni ex KMJ ke?

mumumeow said... Reply to comment

kak ain..x sure la pula...yg pasti arwah org johor...=)

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger