Saturday, November 13, 2010

Perhatian Semua!!


Gambaran keserabutan kepala aku pada musim exam

 Minta maaf , bukan xmo blogging. Idea dah mencurah2 untuk blog ni. Cadangnya nak wat post tutorial lagi Cuma tak tahu nak wat tutorial ape. Maybe nak wat tutorial untuk button Facebook Share dan button Facebook Like. Tapi sebab nak focus untuk last paper 15 November ni. Sesi blogwalking pun tergendala. Maybe akan update pas cuti Raya Haji ni.Terima kasih sangat2 kepada sume sahabat, follower,pengomen, and pengunjung yang sudi jenguk blog yang x seberapa ni. Meoooww =3


Another sweet song by Enrique Iglesias - Do You Know
Enjoy the song, meooowww =3

5 comments:

dr.nnhk said... Reply to comment

laa kenape buat kucing tuh macam tuh?kesian dia ke masuk blender.ish3

mumumeow said... Reply to comment

haha..kn kte tulis tu gmbaran time pekse..skang ni dh merdeka...ibarat lpskn kucing kuar dri blender tu...haha

(One) SiTi* said... Reply to comment

my feveret song nie

rainbowskittle said... Reply to comment

takut nye gambar tu. walopon aku ta suke kucing . tapi takde ah sampai nak taruk kucing lam blender. hard core nye gambar ! walawei

mumumeow said... Reply to comment

one siti> hehe...sweet lagu ni...

rainbow> huhu..trjumpe kt tenet..tak tau nk letak gmbar ape kt post ni...

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger