Monday, November 8, 2010

Kucing Mesir Atau Kucing Malaysia?


Pagi ni masa aku buka Facebook (citer Facebook lagi...dh macam xde citer lain..), adik aku ada post kat wall aku gambar kucing kt Mesir.

Boleh dia cakap lagi comel dari kucing Malaysia? Comel gak, lebat bulu dia. Maybe sebab gambar ni blur cket, so aku rasa x la comel sangat kucing tu.Ni gambar yang lagi besar.....



Vote: Kucing Mesir @ Kucing Malaysia

p/s: entri ini ditulis masa aku tgh tension nk exam - pray 4 me ...=3

11 comments:

DearCats said... Reply to comment

woahh! ini ke rupa kucing egyptian yang mereka buat mumia tu? :)

mumumeow said... Reply to comment

ntah la..nnti sy tanye adik sy blik....hehe

Kakak Engkau said... Reply to comment

Kakwan, kepelbagaian jenis kucing nie ibarat jenis kaum di kalangan manusia ;) Tak kira la dia putih ke, hitam ke, lebat ke, kurus ke, dia makhluk Allah juga. Dia ada kecantikan dia sendiri. Tak de yang lebih, tak de yang kurang. Semua kucing pada Allah sama sahaja.

Fiqah Alias said... Reply to comment

btol3..stuju ngn Kakak Engkau..huhu..tp,ble tgk2 balik kn,muke kucing kt mesir 2 nmpk cm garang jelaa..huhu...tp,kiut..mmg kiut..bg sy,kucing sumenye KIUT!!

mumumeow said... Reply to comment

kucing ni kiut sbnrnye...tpi still x ley lwn kucing malaysia...peace.... =3

perantau said... Reply to comment

~~~~sayangi kucing anda~~~

ashraf said... Reply to comment

comelnya kucin die :)

(One) SiTi* said... Reply to comment

comel nya kucing nie,
huhuuuu~

http://wansiti.blogspot.com/2010/11/acer-aspire-one-contest-by-denaihati.html

Namie Amir said... Reply to comment

kaifa haluka ya kittun? :-p

mumumeow said... Reply to comment

bila pike blik..cumil gk kucing ni...otak lmbat proses ...tension studi kot...

$^%#@!

pN.rOs said... Reply to comment

eiii kucing m'sia agi cumel...
tp xkata kucing mesir tu x cumel tau

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger